Werk je graag buiten en kan jij wel een lichtje vervangen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij SWARCO werk je aan de openbare verlichting bij jou in de regio. Geen opleiding? GEEN probleem! Je kan meteen aan het werk, met goede begeleiding én goed salaris. Binnen een jaar wordt je opgeleid tot volwaardig monteur!

Lijkt het je leuk om bij SWARCO te werken of wil je meer weten? Neem gerust contact op of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug!

Bel mij voor de mogelijkheden!

Hoe wil jij werken en leren?

Werken als Elektromonteur..

Met je eigen volledig ingerichte werkbus met goed gereedschap ga je op pad in de regio. Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt! Heb jij mbo 2-opleiding voor laagspanningsdistributie of vergelijkbare opleiding afgerond? Dan kan jij meteen bij SWARCO aan de slag als monteur!

..Volg een BBL opleiding..

Zoek jij een nieuwe uitdaging maar heb je geen ervaring? Volg de BBL-opleiding tot monteur laagspanningsdistributie. Wij betalen direct je salaris én je opleiding. Je gaat aan het werk, krijgt begeleiding van ervaren collega's en goede kwaliteit gereedschap. Eén keer per week heb je om en om praktijk-, of theorieles. Na één jaar ben je al opgeleid tot volwaardig monteur. We hebben opleidingsplekken in heel Nederland, dus jouw locatie zit ertussen!

..of loop stage!

Altijd blijven leren, dat zit er bij ons goed in! Bij SWARCO kan je tijdens je stage leren tijdens het werk. Dit betekent jezelf ontwikkelen en volop ervaring opdoen. Zoek jij ervaring in de techniek? Loop stage op één van onze afdelingen, zoals Engineering of als monteur elektrotechniek bij jou in de regio. Bij SWARCO werk je mee aan het verbeteren van de doorstroming van het verkeer, veiligheid en duurzaamheid. Een stage met impact!

Dit ben jij..

 • Je krijgt energie van buiten werken!
 • Je vindt het leuk om in een gezellig team te werken,
 • Leeftijd en ervaring maakt niet uit, je bent ontzettend welkom,
 • Je hebt een vmbo-diploma (basis beroepsgerichte, kader beroepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg), of..
 • Je hebt een diploma van de entree opleiding,
 • Je vindt het geen probleem om af en toe 's avonds beschikbaar te zijn voor storingen, uiteraard wordt je hiervoor extra betaald,
 • Je houdt wel van een BBQ, goede kop koffie en uitje met collega's,
 • En je wilt natuurlijk werken in de techniek!

Dit bieden wij..

 • Een goede baan in loondienst als (leerling)monteur openbare verlichting of verkeersregelinstallaties,
 • Alles om je werk goed te kunnen doen: goede kwaliteit gereedschap, monteursbus, mobiele telefoon en/of tablet,
 • Geen opleiding? Wij betalen je opleiding en je krijgt vanaf dag één een vast salaris tussen €2.300,- en €3.200,- euro per maand afhankelijk van je vooropleiding, werkervaring en leeftijd,
 • Zodra je aan de slag gaat als elektromonteur of eerste monteur, bieden we een salaris tussen €2.420 tot €3.466. Als hoofdmonteur kun je doorgroeien tot €3.901,
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen (op basis van een 40-urige werkweek),
 • Extra betaald bij werken tijdens storingsdiensten,
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Metaal & Techniek (PMT)

Een kijkje in de keuken van techniek?

Benieuwd hoe het werk van een monteur er écht uitziet? Loop vrijblijvend een dagje mee met een van onze monteurs! Meld je aan door een WhatsApp bericht te sturen of mail: [email protected]

Als monteur laagspanningsdistributie werk je in een leuk team in jouw regio. Je kunt op alle leeftijden een BBL-opleiding volgen en binnen een jaar opgeleid wordt tot volwaardig monteur. Samen met jouw collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt. je gaat regelmatig naar de lokale SWARCO vestiging om jouw bus bij te vullen en bij te praten met collega’s met een goede kop koffie.
SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Maak Nederland veiliger en beter verlicht!

Twijfel je nog of heb je vragen over werken bij SWARCO? Stel je vraag gerust aan onze collega:

Lily Lancee

+31633010448Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk de mogelijkheden

Lijkt het je leuk om bij SWARCO te werken, maar wil je geen monteur worden? We hebben posities in sales, marketing, IT, QHSE, recruitment en HR, administratie en nog veel meer (technische) afdelingen. Neem eens een kijkje of er wat bij zit voor jou!