Altijd blijven leren, dat zit er bij ons goed in! Bij SWARCO kan je tijdens je stage leren ‘on the job’. Dit betekent jezelf ontwikkelen en volop ervaring opdoen bij één van onze afdelingen. Zoek jij ervaring in de techniek? Loop dan stage bij SWARCO Nederland op één van onze afdelingen, zoals Engineering en Asset Management, of als Monteur Elektrotechniek bij jou in de regio. Bij SWARCO werk je mee aan het verbeteren van de doorstroming, veiligheid en duurzaamheid van reizen in Nederland, een stage met impact!

Kies jouw stage

Engineering

Meer informatie volgt snel!

Asset Management

Als stagiair Monteur Elektrotechniek in één van onze services locaties, assisteer het Asset Management team je bij het installeren, onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties zoals besturingssystemen, CCTV, toegangscontrole en het begrijpen van technische tekeningen.
IT team SWARCO

IT

Bouw jij straks mee aan een nieuwe feature of stort jij je op complexe IT-puzzels? Als IT-stagiair(e) draai je meteen volop mee in onze DevOps en zie je jouw werk overal terug. Van cyber security, tot honderden collega’s die blij zijn met jouw IT-oplossingen.
Leerlingmonteur SWARCO poseert voor een Verkeersregelinstallatie naast een weg

Kantoor

Wil jij achter de schermen meewerken aan het beleid en de processen van een innovatief en internationaal bedrijf die midden in de maatschappij staat? Als stagiair Marketing, Inkoop, Finance of HR werk je in een gezellig team, zelfstandig aan een opdracht waar jij echt het verschil mee kunt maken!

Beschikbare stageplaatsen

Bekijk de stages en neem contact met ons op. Zit jouw stage of opleiding er niet bij? Stuur ons een WhatsApp bericht, e-mail of bel even, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Wat bieden wij

Stagevergoeding

Wij bieden standaard een goede stagevergoeding, die je elke 22e van de maand op je rekening gestort krijgt. Daarnaast krijg je alles om je werk goed te kunnen doen, zoals het juiste gereedschap, veiligheidsgear, een laptop en vakantiedagen ;-).

Jij maakt het verschil!

Wij verbeteren de kwaliteit van leven door reiservaringen veiliger, sneller, efficiënter en duurzamer te maken. We kunnen immers alleen zorgen voor duurzame veiligheid op onze wegen als we veilig werken en uitzicht hebben op een veelbelovende toekomst. Dit komt samen in onze ZEROHARM campagne: veiligheid, welzijn en duurzaamheid zijn belangrijke thema's voor ons bedrijf.

Young SWARCO

Young SWARCO is hét netwerkplatform voor de young professionals van SWARCO. We organiseren toffe evenementen en op het platform komt veel samen: mentoring, persoonlijk leiderschap, netwerken en leuke events. Sluit jij je ook aan?
SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Heb jij een passie voor techniek, innovatie of mobiliteit?

Bekijk de stages en neem contact met ons op. Ook als er geen stage voor jou bij zit, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht