Wij zijn SWARCO. Wij veranderen de manier waarop mensen reizen:
veiliger, efficiënter en duurzamer.
Wij zijn SWARCO Mobility Nederland en wij zorgen voor een veilig en verlicht Nederland.

Wie zijn we?

Wij zijn SWARCO (voorheen Dynniq Mobility). Wij veranderen de manier waarop mensen reizen: veiliger, efficiënter en duurzamer. Onze medewerkers houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van slimme oplossingen. Dit doen we wereldwijd. Je vindt onze mobiliteitsoplossingen in Afrika, Azië, Canada, Europa, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Wat doen we?

Van openbare verlichting in steden, gemeentes en langs (rijks-)wegen, het op afstand beheren en onderhouden van tunnels, bruggen, sluizen en verkeersregelinstallaties tot complexe verkeersmanagementsystemen, wij maken het. Ons brede assortiment aan intelligente producten en diensten draagt bij aan het realiseren van maximale verkeersdoorstroming en een veilige leefomgeving. Zo zorgen we dat de wegcapaciteit optimaal wordt benut, middelen duurzaam worden ingezet en weggebruikers efficiënter en prettiger deelnemen aan het verkeer.

Op betrouwbare, open en proactieve wijze geven we samen met onze klanten, partners en distributeurs vorm aan de mobiliteit van morgen.
Werken bij SWARCO

Mis nooit meer een interessante vacature