#WeAreSWARCO. Wij verbeteren de kwaliteit van leven door de reiservaring veiliger en sneller, efficiënter en milieuvriendelijker te maken.
Werken bij SWARCO

Wie zijn wij?

Wij zijn SWARCO Nederland (voorheen Dynniq Mobility). Wij veranderen de manier waarop mensen reizen: veiliger, efficiënter en duurzamer. 

Van de installatie en onderhoud van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties in steden, gemeenten en provincies, tot het op afstand beheren en onderhouden van tunnels, bruggen, sluizen, verkeersregelinstallaties en complexe verkeersmanagementsystemen, wij regelen het voor Nederland. 

Wat doen we?

Wij bieden totaaloplossingen met software, hardware en services voor slimme mobiliteit. Van de installatie en het onderhoud van openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI), tot de planning en uitvoering van grote Infra Projecten en Asset Management. Zo dragen wij bij aan het realiseren van een veilige, duurzame en efficiënte leefomgeving in steden, gemeenten en provincies in Nederland.

In samenwerking met de klant zorgen we dat onze diensten en oplossingen duurzaam worden ingezet en dat weggebruikers efficiënter, veiliger en prettiger kunnen deelnemen aan het verkeer. Lees hier meer over SWARCO wereldwijd.
Zo geven wij samen met onze klanten, partners en distributeurs op betrouwbare en proactieve wijze vorm aan de mobiliteit van de toekomst. Kom jij ons team versterken?
Werken bij SWARCO

Blijf op de hoogte van leuke nieuwe vacatures!