Bij SWARCO werken we aan de mobiliteit van de toekomst. Dat doen we door middel van slimme oplossingen voor infra, asset management, openbare verlichting en verkeersmanagement. Van bruggen en sluizen, openbare verlichting en verkeersregelinstallaties tot grote renovaties van bruggen en kruispunten.

Wij zijn innovatief, pragmatisch en klantgericht en zoeken altijd naar nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen. Zo maken we Nederland elke dag mooier en veiliger. Kom jij ons team versterken?

Zo draag jij bij aan de mobiliteit van de toekomst

Servicetechnicus

Jouw grootste uitdaging als servicetechnicus oftewel service engineer is om storingen te voorkomen! Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen. In een hecht team zoek je naar innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen, doe je planmatig, risicogestuurd en datagedreven onderhoud en samen dragen we 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van de installaties en objecten van de klant.

Elektromonteur OVL/VRI

Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt. Dag en nacht bijten jullie je vast in soms ingewikkelde technische storingen. Het ene moment verlicht je een monumentaal pand met grondspots en schijnwerpers, om vervolgens masten aan een doorgaande weg van duurzame led-armaturen te voorzien. Je werkt in één van onze regionale teams in een vast gebied en weet daardoor als geen ander wat de klant belangrijk vindt.

Zelfstandig/ Eerste monteur

Als zelfstandig monteur ga je met je  werkbus op pad in je eigen regio. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en uitvoerder op het project dat je leidt. Je steekt zelf de handen uit de mouwen, maar zorgt er vooral voor dat je collega’s aan de gang kunnen blijven. Het ene moment plaats je nieuwe openbare verlichtingsmasten en het volgende moment stem je de werkzaamheden af met andere partijen en houd je de planning in de gaten.
Leerlingmonteur SWARCO poseert voor een Verkeersregelinstallatie naast een weg

Leerlingmonteur

Je volgt de opleiding tot monteur laagspanningsdistributie. SWARCO betaald je opleiding (BBL traject) en je bent bij ons in dienst, je krijgt dus een goed salaris, vakantiedagen en pensioenopbouw! Je werkt vier dagen per week en gaat één dag naar school. Je loopt mee met een ervaren monteur die je de kneepjes van het vak leert. Als je klaar bent met je opleiding ga je zelfstandig als monteur op pad. Meer weten over je salaris, vergoeding, werkbus en goed gereedschap? Neem contact op!

Dit ga je doen als Elektromonteur OVL/VRI

Als elektromonteur laagspanningsdistributie voor openbare verlichting (OVL) of verkeersregelinstallaties (VRI) kom je terecht in een leuk team, waarbij jouw inbreng en enthousiasme zeer gewaardeerd worden.

Je werkt in een vast gebied in de regio en weet daardoor als geen ander wat de klant belangrijk vindt. Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting verduurzaamd wordt en goed werkt en dat het verkeer veilig en vlot doorstroomt. Je bent de ene keer met collega’s en de andere keer zelfstandig op pad. Je gaat ten minste één keer per week naar je lokale SWARCO vestiging om de voorraad in de bus bij te vullen en natuurlijk bij te praten met leuke collega’s onder het genot van een lekker kopje koffie! 

Dit ga je doen als Servicetechnicus

Jouw grootste uitdaging als Servicetechnicus (Service Engineer) is om storingen te voorkomen en verhelpen. Jij zorgt onder andere dat bruggen, sluizen, weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden optimaal functioneren. Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen. In een hecht team werken jullie aan meerjarige onderhoudscontracten. Jullie zoeken innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen, geven invulling aan planmatig onderhoud, realiseren risicogestuurd en datagedreven onderhoud en dragen 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van alle installaties en objecten in Nederland.

SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Maak Nederland samen met ons veiliger en mooier!

Twijfel je nog of heb je vragen? Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail aan onze collega:

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht