Zoek jij een nieuwe uitdaging in de techniek? Volg via SWARCO Nederland de BBL-opleiding tot monteur laagspanningsdistributie. Wij betalen je salaris én opleiding. Je komt in dienst bij SWARCO Nederland en krijgt een vast salaris, fulltime begeleiding van ervaren collega’s en alles om je werk te kunnen doen, zoals gereedschap en een auto of monteursbus. We hebben opleidingsplekken in Breda, Diemen (Amsterdam), Groningen, Hengelo, Mill, Rilland, Sittard, Zoetermeer en Zwolle.

Werk mee aan de mobiliteit van de toekomst

Help jij mee om Nederland veiliger en mooier te maken? Laat je via onze BBL-opleiding omscholen tot monteur laagspanningsdistributie openbare verlichting of verkeersregelinstallaties (VRI). Je gaat één dag per week naar school bij een ROC bij jou in de buurt. Vier dagen per week werk je samen met je mentor aan het beheer en onderhoud van de openbare verlichting of VRI’s. Je leert hoe je laagspanningsdistributienetten plaatst, aansluit en in werking stelt, hoe je netwerken monteert, controleert en test en hoe je storingen verhelpt en onderdelen repareert of vervangt. Na het behalen van de vereiste vakdiploma’s mag je zelfstandig op pad.

Direct in loondienst

Vanaf de start van de opleiding ben je bij ons in loondienst als leerlingmonteur. Je werkt in een regio bij jou in de buurt. Je bent direct onderdeel van het team en krijgt de benodigde gereedschappen van ons!

Begeleiding vanuit SWARCO

Je werkt vier dagen en gaat één dag per week naar school. Je volgt klassikale lessen bij een ROC bij jou in de buurt. Heb je een keer geen les? Dan kun je die dag besteden aan het maken van opdrachten. Je krijgt deze dag gewoon doorbetaald!

Leren & Werken

Je word begeleid door een ervaren mentor en gaan jullie samen op pad. Wij zorgen hoeft te maken over het administratieve en financiële deel van de opleiding. Om de opleiding af te ronden, maak je verschillende verslagen, toetsen en ervaringsuren.

Zelfstandig aan de slag!

Na de opleiding blijf je bij SWARCO in dienst en groei je door naar monteur, inclusief salarisverhoging en toffe projecten. Je blijft in dezelfde regio en in hetzelfde team werken. en krijgt vele opleidings-, en doorgroeimogelijkheden!

Loop een dag mee!

Bij SWARCO werken we aan verschillende projecten door het hele land aan het installeren en onderhoud van openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI) in Nederland.

Benieuwd hoe het werk van een laagspanningsmonteur er écht uitziet? Loop een dagje mee met een van onze monteurs! Meld je aan voor een meeloopdag door een berichtje te sturen naar +31 (0)6 5713 3977 of mail naar: [email protected].

Dit ben jij

  • Je krijgt energie van werken in de techniek!
  • Je hebt een vmbo-diploma: basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg, óf
  • Je hebt een overgangsbewijs naar 4 havo of 4 vwo, óf
  • Je hebt een diploma van de entreeopleiding.
  • Je vindt het geen probleem om af en toe 's avonds beschikbaar te zijn voor storingen.

Dit bieden wij

  • Een goede baan in loondienst als leerlingmonteur openbare verlichting of verkeersregelinstallaties.
  • Wij betalen je opleiding en je krijgt vanaf dag één een vast salaris tussen €1.780,- en €3.494,- euro bruto per maand afhankelijk van je vooropleiding, werkervaring en leeftijd.
  • Eenextra beloning wanneer je helpt bij storingen
  • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen, zoals gereedschappen, een auto/bus, mobiele telefoon en/of tablet. 
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).

Over SWARCO Nederland

Wij veranderen de manier waarop mensen reizen: veiliger, efficiënter en duurzamer. Onze medewerkers houden zich dagelijks bezig met het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van slimme mobiliteitsoplossingen. Dit doen we wereldwijd. Je vindt onze mobiliteitsoplossingen in Afrika, Azië, Canada, Europa, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zuid-Amerika.

Wat ik het leukste vindt aan werken bij SWARCO? ‘Het werk is super gevarieerd. Je bent niet elke dag op dezelfde plek aan het werken. Je komt overal en bent altijd op pad.’
SWARCO Leerling Monteur Garlinghton

Leerling monteur Garlinghton

‘Ik haal veel energie uit het gevarieerde werk’.

Meld je aan voor de opleiding

Wil jij in een afwisselende baan bijdragen aan een veiliger en duurzamer Nederland? Meld je aan voor de BBL-opleiding monteur laagspanningsdistributie (sector elektro- en installatietechniek).

Op dit moment hebben wij opleidingsplekken in Breda, Diemen (Amsterdam), Groningen, Hengelo, Mill, Rilland, Sittard, Zoetermeer en Zwolle. 

SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Twijfel je nog of heb je vragen?

Kom met ons in contact!

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht