Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt. Als monteur openbare verlichting (OVL) ben je het ene moment een monumentaal pand met grondspots en schijnwerpers aan het verlichten, om vervolgens masten aan een doorgaande weg van duurzame led-armaturen te voorzien.

In de rol van monteur verkeersregelinstallaties (VRI) installeer je nieuwe iVRI-ready automaten, reset je kruispunten na een spanningsdip of repareer je een verkeersregelautomaat na een incident. Met onze samenwerkingspartners zorg je dat dit veilig en met minimale hinder voor de weggebruikers gebeurt.

Hier ga je werken als Elektromonteur

Als monteur laagspanningsdistributie kom je terecht in een leuk team, waarbij jouw inbreng en enthousiasme zeer gewaardeerd worden. Je werkt in één van de regionale teams van ons service team.

Je werkt in een vast gebied bij jou in de regio en weet daardoor als geen ander wat de klant belangrijk vindt. Samen met je collega’s zorg jij dat de klant tevreden blijft. Je bent vaak met collega’s op pad en minimaal één keer per week ga je naar de lokale vestiging om de bus bij te vullen en bij te praten met collega’s!

Een greep uit onze OVL en VRI projecten

Bij SWARCO werken we aan verschillende projecten door het hele land aan het installeren en onderhoud van openbare verlichting (OVL) en verkeersregelinstallaties (VRI) in Nederland.

  • Gemeente Nijmegen: we vervangen jaarlijks ongeveer 8 VRI’s door intelligente verkeersregelinstallaties
  • Zuid-Holland: we vervangen tot 100 VRI’s door een intelligente verkeersregelinstallatie met onze ITS-applicatie ImFlow
  • Zuid-Limburg: in Heerlen en Sittard-Geleen vervangen we tientallen VRI’s die het einde van de technische levensduur hebben bereikt
  • Amsterdam: we zijn verantwoordelijk verantwoordelijk voor het onderhouden, renoveren en verledden van ongeveer 83.700 lichtpunten!
  • Slimme led-verlichting bij alle sluizen langs de Maas: we hebben het eerste sluiscomplex voorzien van slimme ledverlichting, door een succesvolle pilot hebben we 1350 armaturen vervangen langs alle sluiscomplexen langs de Maas, waarmee extra energie wordt bespaard en de lichtintensiteit op afstand kan worden uitgelezen en gedimd.
  • Gemeente Bronckhorst: we hebben de openbare verlichting vervangen door slimme, connected ledverlichting. Dit levert de gemeente een energiebesparing van 50% op!

 

Onze collega’s over werken bij SWARCO

Wat hij het leukste vindt aan werken bij SWARCO in Zoetermeer? ‘Het werk is super gevarieerd. Je bent niet elke dag op dezelfde plek aan het werken. Je komt overal en bent altijd op pad.’
SWARCO Leerling Monteur Garlinghton

Leerling monteur Garlinghton

‘Ik haal veel energie uit het gevarieerde werk’.

‘Spreek je ambities uit, wees zelfstandig en zorg dat je opvalt. Ben proactief in het oplossen van problemen en spotten van kansen. ‘Proactief’ is niet voor niets een van onze kernwaarden. Geloof in wat je doet en behandel projecten alsof het je eigen geld is.’
Regiomanager Xander over Werken bij SWARCO

Regiomanager Xander

‘Mijn doel is dat iedereen binnen het team met plezier naar zijn werk komt!'

Wil jij Nederland veiliger en mooier maken?

Wil jij in een afwisselende baan bijdragen aan een veiliger en duurzamer Nederland? Bekijk onze vacatures voor Elektromonteur:

SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Twijfel je nog of heb je vragen?

Kom met ons in contact!

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht