Hi! Wij zijn Young SWARCO, hét netwerkplatform voor de Young professionals van SWARCO in Nederland. We organiseren evenementen om onze jonge collega’s met elkaar te verbinden. Op het netwerkplatform komt veel samen: mentoring, persoonlijk leiderschap, netwerken en leuke events. Met de kennis en de vaardigheden die we samen opdoen kun jij sneller, makkelijker en fijner leren van de ervaringen van anderen én zelf een inspirerende mentor zijn.

“Goed dat er regelmatig evenementen en uitjes worden georganiseerd. Het leuke is dat je collega’s uit heel Nederland leert kennen en vaak mensen vanuit andere bedrijven, zoals tijdens het bezoek aan de Technische Unie.”

Mark

Young SWARCO lid

Professionele ontwikkeling

We willen een omgeving creëren waarin mensen elkaar en zichzelf inspireren om hun capaciteiten en vaardigheden elke dag te verbeteren. Zo groeien we met elkaar en als organisatie. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat, zoals workshops, presentaties, het bezoeken van onze projectlocaties of een rondleiding door de fabriek van één van onze leveranciers. Tijdens deze activiteiten leer je ook meer over het reilen en zeilen binnen SWARCO.

Sociale activiteiten

Om van elkaar te kunnen leren, is het fijn om elkaar beter te leren kennen. Young SWARCO organiseert activiteiten zoals een pubquiz, zomer bbq en netwerkborrel. Hét ideale moment om jouw jonge collega’s te ontmoeten, kennis en ideeën uit te wisselen en een netwerk op te bouwen.

Vertegenwoordiging

Als young professional ben jij de toekomst van SWARCO. Tijdens evenementen halen we graag jouw input op over de toekomst van de organisatie. Onze bestuursleden vertegenwoordigen de Young SWARCO gemeenschap op relevante bijeenkomsten en presenteren jouw inbreng.

We vertellen je graag meer over de manier waarop wij onze young professionals ondersteunen! Ben jij 36 jaar of jonger en wil je aan de slag in een leuk team? Kom werken bij SWARCO en sluit je bij ons aan! Hopelijk tot snel bij één van onze activiteiten :) 
- Het Young SWARCO Bestuur  

Brainnet

Samen groeien in een dynamische werkomgeving

In onze dynamische en internationale werkomgeving zijn veel kansen om te groeien als professional. SWARCO is altijd op zoek naar nieuw talent dat samen met ons wil groeien. Bekijk onze vacatures of lees meer over werken bij SWARCO en wie weet tot snel bij een van onze evenementen! Kom met ons in contact!

Richard Cozijnsen

Recruiter SWARCO Nederland
+31 6 5713 3977Stuur een WhatsApp bericht