Help jij mee om Nederland veiliger en mooier te maken? Heb jij een passie voor techniek, mobiliteit of innovatie? Bij SWARCO werk je aan je carrière en de mobiliteit van de toekomst. Bijvoorbeeld via een werkleertraject of diverse cursussen en opleidingsmogelijkheden. 

Hoe wil jij werken en leren?

Servicetechnicus

Jouw grootste uitdaging is om storingen te voorkomen. Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen. In een hecht team werken jullie aan meerjarige onderhoudscontracten. Jullie zoeken innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen, geven invulling aan planmatig onderhoud, realiseren risicogestuurd en datagedreven onderhoud en dragen 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van alle installaties en objecten

Elektromonteur OVL/VRI

Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt. Dag en nacht bijten jullie je vast in soms ingewikkelde technische storingen. Het ene moment verlicht je een monumentaal pand met grondspots en schijnwerpers, om vervolgens masten aan een doorgaande weg van duurzame led-armaturen te voorzien. Je werkt in één van onze regionale teams in een vast gebied en weet daardoor als geen ander wat de klant belangrijk vindt.

Zelfstandig/ Eerste monteur

Met je eigen volledig ingerichte werkbus ga je als zelfstandig monteur op pad in een je vaste regio. Het ene moment plaats je nieuwe masten en is het jouw verantwoordelijkheid om het laagspanningsnet aan te sluiten. Het volgende moment word je gevraagd een mast die over de weg ligt veilig te stellen. Als eerste monteur Jij bent het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en uitvoerder op het project dat je leidt. Je steekt zelf de handen uit de mouwen, maar zorgt er vooral voor dat je collega’s aan de gang kunnen blijven. Je stemt de werkzaamheden af met andere partijen en houdt de planning in de gaten.
Leerlingmonteur SWARCO poseert voor een Verkeersregelinstallatie naast een weg

Leerlingmonteur

Je volgt de opleiding tot monteur laagspanningsdistributie. SWARCO betaald je opleiding (BBL traject) en je bent bij ons in dienst, je krijgt dus een goed salaris, vakantiedagen en pensioenopbouw! Je werkt vier dagen per week en gaat één dag naar school. Je loopt mee met een ervaren monteur die je de kneepjes van het vak leert. Als je klaar bent met je opleiding ga je zelfstandig als monteur op pad. Meer weten over je salaris, vergoeding, werkbus en goed gereedschap? Neem contact op!

Dit ga je doen als Elektromonteur OVL/VRI

Als monteur laagspanningsdistributie kom je terecht in een leuk team, waarbij jouw inbreng en enthousiasme zeer gewaardeerd worden. Je werkt in een vast gebied in je eigen regio en weet daardoor als geen ander wat de klant belangrijk vindt. Samen met je collega’s zorg je dat de openbare verlichting werkt en het verkeer veilig en vlot doorstroomt. Je bent met collega’s of zelfstandig op pad. Minimaal één keer per week ga je naar de lokale vestiging om de bus bij te vullen en bij te praten met collega’s onder het genot van een kopje koffie!

Dit ga je doen als Servicetechnicus

Jouw grootste uitdaging als Servicetechnicus (Service Engineer) is om storingen te voorkomen en verhelpen. Jij zorgt onder andere dat bruggen, sluizen, weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden optimaal functioneren. Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen. In een hecht team werken jullie aan meerjarige onderhoudscontracten. Jullie zoeken innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen, geven invulling aan planmatig onderhoud, realiseren risicogestuurd en datagedreven onderhoud en dragen 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van alle installaties en objecten in Nederland.

SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Maak Nederland samen met ons veiliger en mooier!

Twijfel je nog of heb je vragen? Stel je vraag via WhatsApp, telefoon of mail aan onze collega:

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht