Jouw grootste uitdaging is om storingen te voorkomen of verhelpen. Hiervoor mag je al je kennis en ervaring inzetten. Als Servicetechnicus zorg je dat verkeersmanagement systemen, bediening, besturing & bewaking van onder andere bruggen, sluizen, tunnels en vliegvelden optimaal functioneren. Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen.

Tijdens je werkzaamheden kom je op de mooiste plekken van Nederland. Van natuurgebieden tot vliegvelden en tunnels, geen werkdag is hetzelfde!

Hier ga je werken als Servicetechnicus

Samen met je collega’s van het Assetmanagement team houd je je bezig met risicogestuurd en datagedreven onderhoud. In een hecht regionaal team werk je aan meerjarige contracten van diverse objecten. Je zoekt naar innovatieve oplossingen voor nieuwe uitdagingen, geeft invulling aan planmatig onderhoud en draagt 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van alle installaties en objecten. Hiervoor werk je nauw samen met een van onze samenwerkingspartners.

Een greep uit onze projecten

Bij SWARCO realiseren we grote infra projecten én nemen we het beheer en onderhoud van technische installaties voor infra projecten professioneel en efficiënt uit handen. Van bruggen en sluizen tot weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden en  innovatieve renovaties in tunnels, wij maken het!

  • Kiltunnel: na het grote onderhoud aan de Kiltunnel zijn we verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van alle tunneltechnische installaties.
  • Stormvloedkering Ramspol: risicogestuurd onderhoud afgestemd op het stormseizoen aan de enige stormvloedkering ter wereld met een balgstuw.
  • Hoofdvaarweg Lemmer-Delfzijl: beheer en onderhoud van 32 beweegbare bruggen, 11 bedieningsgebouwen, 11 sluizen, 6 afmeervoorzieningen en diverse ligplaatsen aan één van de belangrijkste waterwegen van Nederland.
  • De kraan van Nederland: wij waren renovatie onderhoudspartner en voerden onderhoudswerkzaamheden en een pilot voor ecologisch onderhoud uit aan de stuwcomplexen Amerongen, Driel en Hagestein.
  • It Swettehûs: Om de veiligheid en beschikbaarheid van bruggen in de provincie Fryslân te waarborgen, heeft de provincie in 2022 de circulaire bedieningscentrale It Swettehûs in gebruik genomen. In de nieuwe bedieningscentrale ten westen van Leeuwarden worden op dit moment 25 bruggen op afstand bediend. Wij zijn de komende 8 jaar verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de installaties in de bedieningscentrale en het aansluiten van ongeveer 20 nieuwe bruggen op de bedieningssoftware.

Onze collega’s over werken bij SWARCO

‘De vrijheid en dat geen dag hetzelfde is, zorgen dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Als je aan een storingsdienst begint, weet je niet wat je de rest van je werkdag kan verwachten. Het uitpluizen van storingen geeft veel energie.’
SWARCO Service Engineer Bas

Service Engineer Bas

‘Het leukste aan mijn werk? De vrijheid en afwisseling.'

‘Wat mij betreft zit ik in het leukste team van SWARCO. Iedereen is super betrokken, zowel de collega’s op kantoor als de collega’s op de projectlocaties. Het team is open en oprecht.’
Maintance Engineer Bodhi werkt bij SWARCO

Maintenance engineer Bodhi

‘Ik zit helemaal op mijn plek bij SWARCO.’

Wil jij Nederland veiliger en mooier maken?

Wil jij in een afwisselende baan bijdragen aan een veiliger en duurzamer Nederland? Bekijk onze vacatures voor Servicetechnici!

SWARCO collega's zwaaien vanaf een project brug naar de camera

Twijfel je nog of heb je vragen?

Kom met ons in contact!

Richard Cozijnsen

+31657133977Stuur een WhatsApp bericht