Wij werken aan de veiligheid op straat

Wij zijn het servicebedrijf van SWARCO Mobility. Wij nemen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte professioneel en duurzaam uit handen. Zo waarborgen we dat de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties goed en veilig blijven werken. Vanuit onze zeven vestigingen bedienen we gemeenten en provincies door heel Nederland.

Wij hebben, als enige partij in de Nederlandse markt, alles in huis voor een moderne, betrouwbare en veilige openbare ruimte. Zo hebben wij alle expertise in huis om verkeersregelinstallaties te (her)bouwen, de openbare verlichting te verduurzamen en nieuwe lichtmasten te plaatsen. Bovendien schakelen wij bijzonder snel bij storingen, door onze landelijke dekking, jarenlange ervaring en specialistische kennis.

Onze ruim 200 collega’s bijten zich dag en nacht vast in soms ingewikkelde technische storingen. Met passie voor het vak en oog voor veiligheid en efficiency zoeken zij de best passende oplossing. Op betrouwbare, open en proactieve wijze werken zij samen met onze klanten en partners.

Mis nooit meer een interessante vacature