Wij werken aan de veiligheid op straat, bij jou in de buurt!

Wij zijn het servicebedrijf van SWARCO in Nederland. Wij nemen het beheer en onderhoud van de openbare ruimte op een prettige, professionele en duurzame wijze uit handen. Zo waarborgen we dat de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties goed en veilig blijven werken. Vanuit onze vestigingen door heel Nederland bedienen we gemeenten en provincies door het hele land op efficiënte en doelgerichte wijze.

Wij hebben, als enige partij in de Nederlandse markt, alles in huis voor een moderne, betrouwbare en veilige openbare ruimte. Zo hebben wij alle expertise in huis om verkeersregelinstallaties te (her)bouwen, de openbare verlichting te verduurzamen en nieuwe lichtmasten te plaatsen. Bovendien schakelen wij bijzonder snel bij storingen, door onze landelijke dekking, jarenlange ervaring en specialistische kennis.

Onze collega’s verhelpen dag en nacht ingewikkelde technische storingen. Met passie voor het vak en oog voor veiligheid voor de omgeving zoeken zij de best passende oplossing. Op betrouwbare, open en proactieve wijze werken zij samen met onze klanten en partners.

Laat je inspireren door onze Services in openbare verlichting en verkeersregelinstallaties!

Mis nooit meer een interessante vacature