Als externe medewerker aan de slag bij SWARCO? Dat kan via Brainnet!

SWARCO werkt samen de Brainnet Groep dé intermediair op het gebied van externe inhuur en geeft invulling aan de flexibele inzet van personeel: SWARCO Flex. Alle toeleveranciers flexibele arbeid, ZZP en SWARCO-medewerkers met vragen over inhuur van externe medewerkers kunnen terecht bij Brainnet. Zij zorgen dat al onze inhuur en deta-vast contracten, voor externe medewerkers en zzp’ers, conform alle geldende wet- en regelgeving zijn opgemaakt. Al een geregistreerde leverancier van SWARCO bij Brainnet? Klik hier om in te loggen in het inhuursysteem.  

Contractmanagement

Het inhuren van extern personeel dient tegenwoordig aan veel wet- en regelgeving te voldoen. Dit kan leiden tot onnodige complexiteit. SWARCO wil er zeker van zijn dat alle externe inhuur voldoet aan de wettelijke inhuureisen. Niet alleen bij aanvang maar ook gedurende de opdracht.

Brainnet is marktleider in Nederland op het gebied van het efficiënt inrichten van inhuurprocessen en het beheren van flexibele schillen. Brainnet regelt in opdracht van SWARCO het totale administratieve proces rondom externe inhuur. Wij realiseren hiermee grip, inzicht en controle op alle inhuurdossiers.

Concreet betekent dit dat Brainnet: 

  • de (online) registratie verzorgt;
  • de inleenovereenkomst opstelt;
  • de betalingen verzorgt.

Het is in ons belang dat jij zo optimaal mogelijk kunt werken en dat je inhuurdossier voldoet aan alle wettelijke vereisten. Daarom regelen wij een soepel online administratief proces en een snelle uitbetaling van facturen.

Brainnet

Snel aan de slag?

Je wilt aan de slag en zeker weten dat jouw contract en uitbetaling professioneel en goed geregeld zijn? Wij zullen je persoonlijk begeleiden om alles zo snel mogelijk op de rit te krijgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kom in contact met Brainnet

+31 (0)30 6021617