Innovatieve, duurzame en veilige mobiliteitsoplossingen

Wij zijn het infra projecten team van SWARCO Mobility. Wij beschikken over de expertise, ervaring en capaciteit om als systeem integrator multidisciplinaire projecten te realiseren. Van besturingsoplossingen voor bruggen, sluizen, tunnels, verkeerscentrales en vliegvelden tot openbare verlichting, verkeerssystemen en Smart Mobility. Zo dragen we bij aan innovatieve, duurzame en veilige mobiliteitsoplossingen.

Wij bedienen onze klanten in de hele keten: van ontwerp naar realisatie en van realisatie naar beheer en onderhoud. In multidisciplinaire teams werken onze specialisten op pragmatische wijze naar een innovatieve oplossing toe. Al in een vroeg stadium brengen we verschillende disciplines samen om de integraliteit van onze oplossingen te waarborgen.

Onze medewerkers zijn slagvaardig, proactief en gaan graag hands on te werk. In nauwe samenwerking met onze klanten en partners ontstaat een optimaal resultaat op het gebied van innovatie, duurzaamheid, verkeersveiligheid en verkeersdoorstroming.