Kom werken als elektromonteur of servicetechnicus

Wil jij Nederland veiliger en mooier maken?

Bij SWARCO werken we aan de toekomst van mobiliteit. Van bruggen en sluizen, openbare verlichting, verkeersregelinstallaties tot het baanverlichtingssysteem op vliegvelden. Hiervoor zijn verschillende mensen in diverse functies met ieder hun eigen rol, expertise, talenten en ambities nodig. Help jij mee om Nederland veiliger en mooier te maken? Kom werken als elektromonteur of servicetechnicus bij SWARCO!

Dit ga je doen als Monteur OV/VRI

Het beheer en onderhoud werk is afwisselend. Als monteur openbare verlichting (OV) ga je zelfstandig te werk door de situatie te inventariseren en reparaties uit te voeren. Alles weten hoeft natuurlijk nog niet, want wij leiden je graag op.

Het ene moment ben je een monumentaal gebouw met grondspots en schijnwerpers aan het verlichten. Om vervolgens masten aan een doorgaande weg te voorzien van duurzame led armaturen.

Als monteur verkeersregelinstallaties (VRI) houd je je bezig met het vervangen van lampen, kruisingen resetten na een spanningsdip of regelkasten repareren na een ongeval. VRI projecten zijn vaak complexer. Je werkt samen met meerdere partijen en het verkeer moet zo min mogelijk hinder ondervinden.

Als monteur bij SWARCO kom je terecht in een leuk team, waarbij jouw inbreng, kennis en enthousiasme zeer gewaardeerd worden!

Dit kan je verwachten als Servicetechnicus

Als servicetechnicus zorg je dat onder andere bruggen, sluizen, weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden in goede staat blijven en optimaal functioneren. Bij complexe storingen maak je diagnoses, bedenk je oplossingen en kijk je hoe soortgelijke problemen in het vervolg worden voorkomen. Ook voer je inspecties uit en stel je onderhoudsrapporten op.

Jouw grootste uitdaging is om preventief storingen te voorkomen. Hiervoor mag je al je kennis en ervaring inzetten. Er gaat altijd wel wat kapot. Is er een storing? Dan ben jij altijd snel ter plaats om de storing op te lossen.

Als servicetechnicus bij SWARCO kom jij op de mooiste plekken van Nederland.  Van natuurgebieden tot vliegvelden en tunnels, geen werkdag is hetzelfde.

Dit doe je niet alleen maar in een gezellig team en met SWARCO partners.

Voor ieder wat wils

We houden je graag op de hoogte van onze vacatures!