Beheer en onderhoud van infra projecten

Wij zijn het asset management team van SWARCO Mobility. Wij nemen het beheer en onderhoud van technische installaties voor infra projecten professioneel en efficiënt uit handen. Dit doen wij voor objecten, variërend van bruggen en sluizen tot weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden.


Onze regionale teams geven invulling aan planmatig onderhoud, dragen 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van de installaties van onze klanten en realiseren dat met risicogestuurd en datagedreven onderhoud.

Nadat een nieuwbouwproject is opgeleverd, komen vaak nieuwe uitdagingen aan het licht, wanneer de assets onderhouden moeten worden. Wij zijn hierin innovatief en zoeken naar nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen. We adviseren onze klanten, op basis van trendanalyses van de installaties en wet- en regelgeving, over het optimaliseren van het onderhoudsregime van hun installaties en besturingssystemen, zodanig, dat we structureel de beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van deze installaties trachten te verbeteren.

Onze medewerkers werken in hechte teams aan meerjarige contracten met diverse objecten. Dat doen zij pragmatisch en klantgericht. Zij zijn altijd op zoek naar manieren om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Onze teams zoeken naar de best passende oplossing, waarin het belang van de klant centraal staat.

Mis nooit meer een interessante vacature