Risicogestuurd en datagedreven onderhoud van bruggen, tunnels, sluizen, stuwen en vliegvelden

Wij zijn het Asset Management team van SWARCO. Wij regelen het beheer en onderhoud van technische installaties voor infra projecten op een professionele en efficiënte manier. Dit doen wij voor objecten, variërend van bruggen en sluizen tot weggebonden verkeerssystemen en installaties op vliegvelden.

Onze regionale teams geven invulling aan planmatig onderhoud, dragen 24/7 zorg voor de beschikbaarheid van de installaties van onze klanten en realiseren het op een innovatieve en duurzame manier door middel van risicogestuurd en datagedreven onderhoud.

Wij zijn innovatief, pragmatisch en klantgericht en zoeken altijd naar nieuwe oplossingen voor bestaande uitdagingen. Nadat een (nieuwbouw)project is opgeleverd, komen vaak nieuwe uitdagingen aan het licht. De 'assets' oftewel objecten moeten goed en veilig worden onderhouden. Wij adviseren onze klanten op basis van trendanalyse van de installaties en de huidige wet- en regelgeving in Nederland, over het optimaliseren van het onderhoudsregime van hun installaties en besturingssystemen. Zodanig, dat we structureel de beschikbaarheid en onderhoudbaarheid van deze installaties kunnen te verbeteren.

Onze medewerkers werken in hechte teams aan meerjarige contracten voor diverse objecten. Wij zijn altijd op zoek naar manieren om slimmer, efficiënter en effectiever te werken. Onze teams zoeken naar de best passende oplossing, waarin het belang van de klant centraal staat.

Laat je inspireren door projecten van het Asset Management team!

Mis nooit meer een interessante vacature