Duurzame verkeersstromen

Wij zijn Peek Traffic. We leveren technologie die verkeersstromen duurzaam, veilig en efficiënt maken. Wij veranderen de wereld. Door verder te kijken dan de wereld van morgen, door gebruik te maken van internationale standaarden en te denken vanuit de weggebruiker. Zo zorgen we dat steden overal op de wereld zijn voorbereid op de mobiliteit van de toekomst, zoals realtime verkeersmanagement, autonome voertuigen en Mobility as a Service.


Onze ruim 75 medewerkers maken technologie om trots op te zijn. We houden steden bereikbaar en creëren een veilige en efficiënte doorstroming. Met realtime inzichten, adaptief verkeersmanagement en intuïtieve besturing hebben wegbeheerders alle middelen in handen om de wegcapaciteit optimaal te benutten. Nu en in de toekomst. Tegelijkertijd maken we deelnemen aan het verkeer efficiënter en prettiger voor alle weggebruikers.


Bovendien stellen we onze technologie beschikbaar aan andere partijen om te integreren in hun eigen dienstverlening. Zo creëren we een ecosysteem om nieuwe toepassingen en applicaties te ontwikkelen en dagen we de markt uit om met ons mee te innoveren. Hiermee past onze technologie volledig in iedere Smart City strategie.

Onze technologie maakt reizen door de stad prettiger. Dit doen we wereldwijd, samen met onze lokale partners.


Peek Traffic: the future is now!