Samen werken aan de technische verkeersoplossingen

Wij zijn het Products, Systems & Solutions team. Wij vertalen specificaties naar techniek, ontwerpen de hard- en software van verkeersoplossingen, configureren verkeersoplossingen tot werkende eindproducten, voeren FAT- en SAT-testen uit en zorgen voor een vlekkeloze oplevering in samenwerking met de klant. Met onze SWARCO producten hebben wegbeheerders betrouwbare verkeersoplossingen in handen om een veilige doorstroming te stimuleren en verkeerskundig beleid uit te voeren.
Geen enkel product op straat is hetzelfde. Daarom zetten onze project managers, project engineers en configuratie en test engineers hun specialistische kennis in om middels de nieuwste technieken tot de beste oplossing te komen. Dat doen wij in nauwe samenwerking met elkaar en de klant.

Kwaliteit, vakmanschap en teamwork staan voorop. In ons hechte en betrokken team staan we altijd voor elkaar klaar. We dagen elkaar uit vaste rollen en kaders los te laten om tot innovatieve oplossingen te komen. Altijd met oog voor de veiligheid van weggebruikers en passie voor het vak. Er is volop ruimte voor groei, kennisdeling en experimenteren met de nieuwste technieken en toepassingen.

Samen maken we het verkeer veiliger, efficiënter en duurzamer. Interesse? Kom ons team versterken!
Medewerkers SWARCO team PSS
Team PSS SWARCO
SWARCO producten en oplossingen mobiliteit