Adirson vindt een goede mix tussen vakmanschap en een gezellige werksfeer!

Adirson weet als geen ander hoe de dynamische werkomgeving eruit ziet. "Hier werk je met mensen die hun vak verstaan, waardoor je elke dag kunt groeien en leren. Bovendien biedt SWARCO brede functies en mogelijkheden, zodat je je carrière kunt vormgeven op basis van je eigen interesses."

Pam over werken in een jong & dynamisch team bij SWARCO

Als KAM Adviseur adviseert en ondersteund Pam het bedrijf over het te voeren kwaliteits- en veiligheidsbeleid. ‘De afdeling KAM is jong en gedreven. Dit levert een leuke dynamiek op die heel goed past binnen het dynamische werkveld van SWARCO.'

Leerling monteur Garlinghton neemt je mee op pad!

Garlinghton is leerling monteur bij SWARCO, waar hij leert in de praktijk. Hij draait mee op projecten rondom openbare verlichting én verkeersregelinstallaties.

Ambitieuse Soumaya wil samen met de organisatie groeien...

Soumaya werkt sinds 2020 bij SWARCO Mobility. Ze begon als Claim Agent, maar had behoefte aan meer verantwoordelijkheden en uitdagingen. En die zijn er!

Martijn verteld over zijn loopbaan bij SWARCO Mobility

Martijn werkt sinds 2016 bij SWARCO Mobility. Hij vertelt hoe hij is doorgegroeid naar Senior Service Technicus.

Xander vertelt zijn doorgroei verhaal bij SWARCO!

Sinds 1 januari 2021 is Xander Area Manager in Groningen en inmiddels verantwoordelijk voor een team van ruim 20 mensen.

Lees het verhaal van System Architect Erik

Als System Architect is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van hardware en verkeersproducten

Bas geeft een inkijkje in zijn leuke baan als Service Technicus

Bas is Service Technicus in Limburg en werkt ruim twee jaar bij SWARCO..

Detmer neemt je mee in het gehele proces als projectleider

Als projectleider is Detmer verantwoordelijk voor het totale proces, van het coördineren en bewaken van de werkzaamheden tot het doorhakken van knopen bij afwijkingen, verstoringen of problemen.

Peter's verhaal als technisch manager op project Stuw Linne

In juni 2020 werd Peter als technisch manager op het project stuw Linne ingezet. Een project dat in recordtempo is uitgevoerd...

Een week in het leven van Projectcoördinator Linda!

Ondanks dat ze geen ervaring had in de technische branche, heeft ze naast haar studie 1,5 jaar als junior Project Coördinator gewerkt.

Verschillende afbeeldingen van werknemers en werkprojecten van SWARCO in een collega banner

Kom jij ons team versterken? Blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures!