Als monteur regel jij een verlicht Nederland!

Bij ons werk je in een dynamische omgeving aan oplossingen op het gebied van mobility, energy en parking. Het bedrijfsonderdeel Mobility is in Nederland het grootst. Hier draait het allemaal om openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Onze klanten, zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten kunnen ons vragen voor het beheren, onderhouden, vervangen of nieuw plaatsen van zowel lichtmasten en verkeerslichten. In de video vertelt Jeroen er graag over.

Werken aan openbare verlichting; wat houdt dat in?

Beheer en onderhoud; je gaat zelfstandig te werk door de situatie te inventariseren en reparaties uit te voeren. Je werkt met de nieuwste technologie.

Onverwachte reparaties; een gevaarlijke situatie ontstaat door een aanrijding met een lichtmast. Het is jouw taak om snel ter plekke te zijn om de mast veilig te stellen. Voor nieuwe onderdelen kan je terecht bij je collega's van de Servicedesk.

Nieuwbouw of vervangingsprojecten; zo ben je een monumentaal gebouw met grondspots en schijnwerpers aan het uitlichten. Om vervolgens masten langs een doorgaande weg te voorzien van duurzame Led armaturen.

Werken aan verkeersregel-
installaties: wat houdt dat in?

Het beheer en onderhoud werk is wisselend, zoals het vervangen van lampen, kruisingen resetten na spanningsdip of regelkasten moeten repareren na een ongeval.

VRI projecten zijn vaak complexer omdat je te maken hebt met meerdere partijen waar je mee samenwerkt en het verkeer moet zo min mogelijk hinder ondervinden. Efficiënt werken en een strakke planning zijn daarom erg belangrijk. 

Kortom, wil jij hier meer van weten? Neem dan contact met ons op.

Voor ieder wat wils

Mis nooit meer een interessante vacature